img-0

Transformera din webbplats med en AI-chattbot

Hälsa på din nya 24/7 chattrepresentant. Vår AI-chattbot kommer att besvara alla dina besökares frågor och hjälpa dig att enkelt generera och samla in leads. Utan att du behöver lyfta ett endaste finger och chatta.

Transformera din webbplats in i framtiden med AI-chattbot; en automatisk chatt som konverserar genom artificiell intelligens med dina webbplatsbesökare. Dygnet runt, alla dagar, året om. Förbättra kontakten med dina potentiella kunder och vinn deras förtroende. Och generera leads på autopilot som du kan bearbeta. Med vår AI-chattbot får du en förenklad och effektiv marknadsföringslösning. Låt oss ta hand om kundförfrågningar och generera leads åt dig, vilket frigör tid och resurser för ditt företag. Missa aldrig ett lead igen! Vår AI-chattbot är alltid tillgänglig för att engagera besökare och konvertera potentiella kunder. Med flerspråkigt stöd kan du erbjuda en personlig upplevelse för alla besökare. Vår AI-chattbot arbetar dygnet runt, även på helger, och kan hantera flera samtidiga konversationer.

Obegränsade konversationer

Med obegränsade konversationer och förmågan att tala flera språk kommer din webbplats aldrig att tappa den sociala takten, och göra alla dina besökare uppmärksammade.

Passar många företag

Vår AI-chattbot är den ultimata lösningen för företag i alla storlekar, från småföretag och soloentreprenörer till medelstora företag, organisationer och föreningar.

Drivs med artificiell intelligens

Med obegränsade konversationer och förmågan att tala flera språk kommer din webbplats aldrig att tappa den sociala takten, och göra alla dina besökare uppmärksammade.

Tränad på din information

Glöm förprogrammerade svar, vår AI-chattbot är tränad på ditt företags information och ger därför unika svar till dina besökare. Din AI-chattbot blir unik.

Spara tid och resurser

Låt vår AI-chattbot hantera kundförfrågningar och generera leads åt dig, vilket frigör tid och resurser för ditt företag.

Missa aldrig ett lead

Med vår AI-chattbot alltid tillgänglig för att engagera besökare kommer du aldrig att missa chansen att konvertera en potentiell kund.

Flerspråkigt stöd och konversationer

Bestäm vilket språk du vill att AI-chattboten ska tala på, som ger en personlig upplevelse för alla besökare.

Aktiv dygnet runt alla dagar

Vår AI-chattbot arbetar dygnet runt, även på helger. Och den pratar med flera besökare samtidigt.

Vill du veta mer om vad AI-chattbotar är och dess fördelar för företag? Kika in vårt blogginlägg här!

Funktioner

Obegränsat antal konversationer
Drivs med GPT3.5 (som ChatGPT)
Arbetar dygnet runt
Tränad på information om ditt företag
Talar svenska, engelska och andra språk
Unika blixtsnabba svar
Kan samla in leads som namn och e-mejl
Kan integreras med MailChimp och andra verktyg
Ditt företags färgstil på chatten

Vårt erbjudande

I vårt erbjudande för AI-chattbotar så är vi fokuserade på enkelhet, generositet och transperens. Vi bygger AI-chattboten baserat på er verksamhet och behov. Kostnaden ska inte heller kosta skjortan för en AI-chattbot.

Samtliga nämnda funktioner ingår
h
Digital rapport med leads
Operativ dygnet runt
Tränad på information om ditt företag
Vi designar en unik ikon till er AI-chattbot
Vi bygger AI-chattboten inklusive flöden
Inga bindningstider.

Pris för många plånböcker

Precis som med Internet, så tycker vi att AI ska vara tillgängligt till många. Och därför har vi valt vad vi tycker är ett supergeneröst pris på vår AI-chattbot, så att alla företag kan få tillgång till tekniken. Det ska inte kosta skjortan. Och att vi erbjuder obegränsade konversationer med vår AI-chattbot för detta pris…

Månadsavgift

400 SEK per månad. Gäller per chattbot / webbplats.

En engångsstartavgift tillkommer per chattbot på 1300 SEK. I detta ingår bland annat byggandet, tränandet och  designen av AI-chattboten.

Ingen bindningstid. Tjänstevillkor gäller (kontakta oss för villkoren).

Testa vår AI-chattbot

Låter det intressant med en AI-chattbot? Kontakta oss för att få länk till att testa en demo av AI-chattboten eller om du vill veta mer om hur vår AI-chattbot kan transformera din webbplats till framtiden.