img-0

Våra tjänster

Digital marknadsföring för ditt företag

Att sköta ditt företag kräver mycket jobb och din expertis. För att synas och vinna nya kunder så behöver man som företag marknadsföring och kunna kommunicera utåt. Det är det vi gör åt företag. Vi tar hand om delar av företagets behov av sociala mediermarknadsföring, innehåll, SEO / sökmotoroptimeringsanalyser, designa, skriva och publicera annonser digitalt och mycket mer. Som en mindre marknadsföringsfirma är vi helt fokuserade på ditt företags behov, för att kunna leverera enklare digital marknadsföring.

Här nedan presenterar vi några av våra tjänsteområden vi kan erbjuda. I bland kan det vara oklart vad för tjänster man behöver, och vi svarar gärna på detta och vad man kan tänkas behöva skapa för strategi i marknadsföring och kommunktion. Skicka ett meddelande till oss för ett första hej.

Våra tjänster och expertisområden

Vi hanterar sociala medierkanaler

Sociala medier

Sociala medier är ett av de största mediekanaler i dag för företag att nå ut, för att bygga varumärkeskännedom, bygga ett kontaktnät med ens kunder, hitta nya kunder, marknadsföra företaget och dess produkter och tjänster. Vi tar hand om hanteringen av sociala medier åt företag, från att starta upp, hantera löpande, skapa innehåll, rapportera och marknadsföra ert företag.

Fokustjänster: Sociala medierhantering, innehåll, publicering, mätning, strategi och kommunikation.

Vi hanterar innehåll

Innehåll

Vi skapar innehåll som inlägg till sociala medier (text, bild och video), annonsbilder, webbanners, copywriting, SEO-hemsidetexter, logotyper, presentationer med mera. Behovet kan vara begränsat eller återkommande innehåll för de behov företaget behöver.

Fokustjänster: Texter, webbanners, annonsbilder, presentationer, korrekturläsning, översättning (SV <-> EN), med mera.

Vi hanterar digital annonsering

Digitala annonser

För att synas extra online, är det vanligt att man gör digitala annonser som på Google och Facebook. Vi hanterar delar som att sätta upp och sköta hanteringen av digitala annonser för företag. Vi kan ta fram annonstexter, banners, identifiera målgrupper, sätta upp konton, optimera med mera. Vi jobbar främst med Facebook Ads, Instagram Ads och Google Adwords.

Fokustjänster: Annonscopy, bild- och videoannons, annonskontouppsättning, målgruppsidentifiering, annons- och budgetoptimering, och rapportering.

Vi skapar sökmotoroptimering | SEO

SEO

För att synas med sin hemsida mer, behöver företag kontinuerligt se över sin sökmotoroptimering (synligheten av hemsidan på sökmotorer). Vi erbjuder analys av hemsidor med förslagsåtgärder, analys av enskilda undersidor, sökordsanalyser och rekommendationer.

Fokustjänster: SEO-analyser av webbplatser, SEO-åtgärdsförslag, optimeringsförslag, nyckelordsanalys och SEO-texter.

Vi kan hantera mer

Övriga tjänster

Vi kan erbjuda mer tjänster och anpassa våra erbjudanden för att täcka företagens behov av marknadsföring. Exempelvis paketering av flera olika tjänster, konsultjänster, konsultation och strategi, skapande av hemsidor och landningssidor, distribuera livesändning på sociala medier, med mera.

Hur startar vi i gång?

u Steg 1

Behov

Vi skapar en förståelse av behov.

Steg 2

Offert

Vi ger en offert att ta ställning till.

Steg 3

Aktivitet

Vi genomför marknadsaktiviteterna.

Steg 4

Rapport

Vi rapporterar och följer upp.

Varför samarbeta med oss?

N

Moderna

Vi kan erbjuda ett utbud av moderna marknadsföringstjänster som är morgondagens teknik och metoder.

N

Öppna

Vi är innovativa, kreativa och öppna för lösningar som driver ditt företag framåt med små medel som får effekt.

N

Personliga

Vi är en liten byrå och ditt företag har därför personlig kontakt med samma kontakt hela vägen.

N

Fasta priser

Våra standardtjänster erbjuds under fasta priser. Inga timdebiteringar.

N

Korta kontrakt

Vi tror inte på långa bindande kontrakt. Vi erbjuder tjänster efter behov, och normalt en månad i taget.

3

Redo att göra ditt företag synligare?

Redo att göra ditt företag synligare?

Att du hittade hit betyder att vi syns och det är något vi vill erbjuda företag att synas mer. Om ditt företag vill synas mer digitalt, så kan vi tillsammans med dig diskutera och offerera marknadsföringstjänster för att möjliggöra detta.

Skicka oss ett meddelande så hörs vi nu!