img-0

Om oss er samarbete

MediaDoer en personlig marknadsföringsfirma som samarbetar med små och medelstora företag i hela Sverige, Norden och internationellt. MediaDoer erbjuder tjänster inom sociala medier, digital annonsering, innehåll, copywriting, sökmotoroptimering, AI-chattbotar, strategi med mera.

Med rätt strategi, metod och budskap kan företag bli synligare och nå sin publik. Vi förenklar digital marknadsföring helt enkelt.

Medarbetare

MediaDoer består av Antti Ekström och samarbetar med marknadsförare och arbetar de senaste marknadsföringsteknologierna från hela världen, för att kunna leverera effektiva lösningar för enklare marknadsföringstjänster åt kunder.

Antti Ekström

Antti Ekström

Marknadsföring

Som marknadsförare har jag många års erfarenhet av marknadsföring, sociala medier, kommunikation och innehållsskapande. För mig handlar det inte bara om de fina orden och snygg design utan om vad som faktiskt fungerar för kunder. Med rätt strategi och rätt budskap kommer man att långsiktig nå framgång i alla företag eller projekt. Skicka gärna en "connect" på LinkedIn eller boka ett möte direkt med mig.